понеділок, 26 липня 2021 р.

Святкуємо перуновий тиждень

Цьогоріч свято Перуна 20 липня за традицією провели на хортицькому святилищі-обсерваторії. Богославлення правили волхв Світовит Пашник, берегиня Ясна Яковенко, жриці Ярина Яніна, Микола Кардач та Мароша Лютиця. Перед учасниками з бойовим танком виступили Перуниця (Тося Козачка) з Миколаєвсього козацтва. Дякуємо всім, хто долучився до наведення порядку на святилищі і підготовці до свята.

25 липня Берегиня Ясна Яковенко організувала виїзд мандрівного музею "Родовід" на Вечорницю до Ярочки, де всі охочі мали можливість вдягнути старовинний український одяг для фотосесії. А разом з волхвом Світовитом для учасників вечорниці було проведено перуновий обряд з благословінням та хороводами.

Світлини зі свята Перуна на ФБ

1 коментар:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити