суботу, 28 вересня 2019 р.

Завершився сезон Таємної екскурсії "Ніч на Січі"

Починаючи з травня і кожного місяця Клуб активного відпочинку KAVA (керівник Олена Попова) за сприяння Національного заповідника "Хортиця" організовував Таємну екскурсію "Ніч на Січі". 27 вересня було проведено завершальну таку екскурсію в цьогорічному сезоні. Вона стала популярною серед мешканців та гостей Запоріжжя.
Учасники мали унікальну можливість відвідати Запорозьку Січ вночі. Занурилися в атмосферу середньовіччя та часів козацтва з театралізованою виставою Січових козаків із особливими спецефектами, слухали виступ групи етнічних музикантів, де кожен бажаючий мав можливість спробувати свої сили у грі на музичному інструменті, дивилися фаєр-шоу.

Закінчувалася екскурсія на стародавньому святилищі-обсерваторії, якому понад 4 тисячі років. Саме там учасників зустрічали рідновіри зі смолоскипами на чолі з волхвом Світовитом Пашником. Урочистий обряд із вогнищем за давніми звичаями і благословінням нашому Роду завершували чудові нічні пригоди таємною Хортицею. До наступного року, шановні друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар